• GRATIS VERZENDING VANAF €49,99 IN NEDERLAND
  • VOOR 15:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • AL 25 JAAR BIJZONDER IN FASHION
HOMEPAGE » DIGITAAL SHOPPEN OP AFSPRAAK

DIGITAAL SHOPPEN OP AFSPRAAK

Je bent op zoek naar een speciale outfit, toe aan een nieuwe stijl of je wilt graag wat extra advies; een afspraak met een deskundige modestylist kan in tal van situaties heel erg handig zijn. Ook nu staan we voor je klaar met een-op-een modeadvies: via videobellen inspireren onze personal shoppers je met de mooiste mode én hoe je die draagt.  

 
 


1. Aanmelden

Vind je het fijn dat we alvast wat sets klaar hangen, op basis van je stijl en wensen?

Vul dan onze stijltest in. Op deze manier krijgen we meteen een goede indruk van je smaak en stijl.  Wat draag je graag? Wat vind je minder mooi en heb je favoriete merken? 

 

2. Telefonisch contact

Na het invullen van de stijltest: tijdens een telefonisch intakegesprek met één van onze personal shoppers nemen we daarna je wensen en/of vragen door. Jouw personal shopper gaat vervolgens op basis van de stijltest en de intake alvast op zoek naar mooie sets.

 

3. Afspraak via videobellen

Jouw personal shopper staat klaar in de winkel en laat je via videobellen de mooiste outfits zien, passend bij jouw stijl en wensen. Deze sets krijg je vervolgens gratis thuisgestuurd, zodat je lekker op je gemak kunt passen. Ruilen en retourneren is uiteraard óók gratis. LET OP VERZENDEN, RUILEN EN RETOUR IS UITSLUITEND GRATIS IN DE PROVINCIE GRONINGEN!

 

Al eerder een afspraak gehad met een personal shopper?

Wat leuk! En: in dat geval zijn we al helemaal op de hoogte van jouw maten en voorkeuren. Het is dus niet noodzakelijk om de stijltest opnieuw te doorlopen. Maak in plaats daarvan direct een afspraak via Whatsapp (+31622218948), mail (nextappingedam@gmail.com) of bel naar +31596620826.Zijn je wensen of voorkeuren helemaal veranderd?
Maak de stijltest dan gerust opnieuw.

 

DE KRACHT VAN NEXT